Långlördag: Handla för 100 kronor – få kaffe- och kakabiljett!

Den 25 oktober är det dags för Långlördag i Klippans Centrum. Som vanligt är det Klippans Köpmannaförening som står för arrangemanget. Mellan 10 och 15 håller butikerna helgöppet. Fina erbjudanden och en och annan överraskning utlovas.

Alla som handlar för över 100 kronor får en kaffe- och kakabiljett som kan lösas in på Conditori Hjärtat, Kochs eller Granny´s.

I tider där handeln till viss del flyttas ut från stadskärnorna till stora köpcentrum gäller det att värna så mycket som möjligt om den lokala handeln. I Klippan är det lokala och närproducerade alltid i centrum, och det finns ett stort utbud av butiker inom de flesta branscher.

Klippans Köpmannaförening och butikerna i Klippan delar alla samma åsikt: Med sitt breda utbud, bra priser, personlig service och omsorg om kunden hoppas man att Klippanborna ska handla sina varor på hemorten istället för på något av nordvästra Skånes större köpcentrum.

Traditionsenligt fortsätter man sina arrangemang några gånger om året då Klippanborna brukar samlas i centrum för att göra sina inköp och samtidigt ”träffa folk”. Nu är det som sagt återigen dags för Långlördag. Klippans Köpmannaförening hoppas att intresset för detta arrangemang ska vara lika stort som de senaste åren. Med de gynnsamma väderförutsättningar som har rått hittills under hösten är ser läget positivt ut och man hälsar alla välkomna till Klippan.