En riktig helkväll för alla ”Ladies”

En riktig helkväll med mat, bowling samt lättklätt besök från såväl Gentlemannen från Helsingborg som Polismannen Mattias – det är vad som utlovas när Bowla.net bjuder in till Ladies Night den 6 december.

Idén till att ordna en Ladies Night-kväll kom till bowlinghallens ägare Tommy Törnkvist en torsdagskväll när han var i Ängelholm.
– Jag var där för att hämta mat, och såg att det var knökfullt med flickor, tjejer och kvinnor i alla åldrar i butikerna och på restaurangerna. Då visade det sig att det var tjejkväll i Ängelholm. De hade massor av kampanjer och nedsatta priser. Då tänkte jag – varför inte försöka ordna något liknande?

Det blir fullt hus!

Den riksbekanta turnén med samma namn som under många år turnerat igenom Sverige, mestadels under Martin Stenmarcks ledning, har naturligtvis också varit en inspirationskälla. Sagt och gjort: Tommy bestämde sig för att satsa på Lades Night..
– Det blir en riktig helkväll för alla ”ladies” från 18 år och uppåt. I biljettpriset ingår fördrink, snacks och en mingeltallrik, samt buffémiddag, dryck till den samt uppträdanden av en Gentleman och en Polisman och därefter möjlighet till filmning och fotografering med Polismannen. Dessutom ingår två timmar bowling. Här finns plats för 100 gäster, så vi siktar på fullt hus, säger Tommy Törnkvist.

Buffékvällarna populära

Det har nu gått lite drygt ett år sedan Tommy Törnkvist, som ju tidigare arrenderade bowlinghallen, tog steget fullt ut och köpte loss den. Året som gått har varit hektiskt, men framgångsrikt.
– Bowling är tidlöst. Oavsett hur trenderna ser ut när det gäller att roa sig så finns det alltid folk som vill bowla. Det spelar ingen roll om man är 6 eller 86 år gammal, om det är firmafest, barnkalas eller släktträff, bowling är alltid populärt.

Något som blivit mycket uppskattat är de buffékvällar som ordnas på torsdag-, fredag- och lördagskvällar. Tack vare att man även har serveringstillstånd för alkohol kan den som vill kombinera bowlingen och buffén med ett gott glas vin eller öl.
– Många som kommer hit tycker att det är kul att det finns en bowlinghall med det här utbudet i Klippan. Det känns så klart kul att höra, säger Tommy Törnkvist.