Hallå där… Ture Ottosson!

Ture Ottosson har varit medlem i Lions Club i 50 år! Ett engagemang som inneburit många kontakter och upplevelser för Tures del.
– Jag gick med för att jag gillar den här typen av verksamheter där man är aktiv och engagerad.

I slutet av juni uppvaktades Ture av den dåvarande presidenten i Lions, Bengt Persson, och Karl-Axel Wilhelmsson från föreningen. De överlämnade då Lions-medaljen ”Chevronmärket” som tack för Tures 50 år i organisationen.
– 1964 blev jag president i Lions Club i Ockelbo för första gången. Man är president i ett år, och därefter blir man president var tionde år. Jag har massor av fina minnen från de här 50 åren, bland annat spenderade jag, min fru och två andra medlemmar en månad i Dallas 1975 hos Lions där.

Givetvis är 96 årige Ture fortfarande medlem i Lions även om han redan avverkat 50 år.
– Klart man känner sig stolt över medaljen och nöjd med att göra nytta för organisationen. Mitt motto är: En gång Lions, alltid Lions, avslutar Ture.