Vinn ditt nyårslöfte!

En träff med en personlig tränare och träningskort i ett halvår på Kupolen i Klippan.

Söderås Journalen vill veta varför just DU ska vinna en genomgång med en personlig tränare och ett halvårs träning på Kupolen! Det är vad som ligger i potten när det blivit dags för vår decembertävling. Vinsten är värd 2 000 kronor.

Vinner du kommer vi göra ett reportage om dig och ditt första möte med tränaren på Kupolen. Och vill du kan vi givetvis prata med dig om ett halvår när du är i ditt livs form! Så ta chansen och se till att förverkliga det klassiska nyårslöftet ”jag lovar att börja träna”.

Skicka din motivering senast den 2 januari 2014 och berätta varför just DU ska vinna till:

Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 Klippan

Lycka till!

Glöm inte att märka kuvertet med ”Träningskort”