Två glada vinnare!

Rosita Lexander och Birgitte Lundgren fick med sig mer än julkänsla, inköpslistor och almanackor när Adapt Media hade Öppet Hus. De hade båda två tävlat i Söderås Journalen och Klippanshoppings stora jubileumstävling och vann vars 2 500 kronor i presentkort på Resteamet.

Birgitte Lundgren kom upp för att titta på Adapt Medias julskyltningssöndag och mingla på ”Öppet Hus”. Då upptäckte hon plötsligt att hennes namn stod på en stor skylt på väggen. Hon hade nämligen blivit vår vinnare i tävlingen på Klippanshopping.se!
– Jag sa till min granne att jag skulle skicka in, fast jag tänkte att man aldrig vinner. Och så kommer jag hit och ser mitt namn, säger en överlycklig vinnare.

Tävlingen bestod i att hitta 10 tomteluvor på Klippanshopping.se. Luvorna var gömda lite här och där på sidan och Birgitte var en av dom som hittade alla luvorna och skickade in.

Priset, en resecheck på 2 500 kronor hos Resteamet kommer verkligen till nytta.
– Kanske en vårresa! Det här är verkligen toppen, säger Birgitte.

Silvriga lådan!

Rosita Lexander var en av många som lämnade in tävlingstalongen i Söderås Journalens tävling i den silverklädda tävlingslådan som stod framme under julskyltningssöndagen. Rosita hade räknat tomteluvor i Söderås Journalen och hittat alla tio. När VD Bengt Wetterberg drog en vinnare strax efter klockan 18 på julskyltningssöndagen var det Rositas lapp som dök upp.
– Så roligt! Tänk att jag vann!, säger ännu en glad vinnare.

Grattis till Birgitte och Rosita!