Taxitjänst – din taxi i Klippan

Taxitjänst har blivit utsedda till det billigaste taxiföretaget i Helsingborg. Bröderna Niklas och Patrik Bengtsson startade det gemensamma företaget 2009 och expanderar, nyanställer och verkställer ständigt nya mål. Senaste satsningen är att man tagit över Åsbo Taxi i Klippan.

– Vi tog över helheten när Åsbo Taxi gick i konkurs. Kunderna i Klippanområdet märker ingen skillnad, och det är positivt. Tina som jobbade som telefonist på Åsbo Taxi är fortfarande en av de som svarar i telefonen när man bokar och åtta av chaufförerna från Åsbo Taxi är anställda hos oss idag, säger Niklas.

Taxitjänst har både vanliga bilar och större bilar som kan ta upp till åtta personer.
– Vi erbjuder fasta priser mellan Klippan-
Helsingborg och kan erbjuda färdtjänst, bud och även limousine, säger Patrik.

Bemanning dygnet runt

Både Niklas och Patrik hade egna företag inom taxibranschen innan de slog sig samman och bildade Taxitjänst. Företaget har idag ett 30-tal bilar, bemanning dygnet runt och kommer under januari inviga sitt nya bokningssystem för att kunna hantera bokningarna ännu bättre än idag.
– Vi märker att vi behöver fler och fler bilar i Klippan. Redan idag finns det fler taxibilar på plats i Klippan än vad de gjort tidigare, säger Niklas.

Tina som tar emot bokningar från kunderna jobbade tidigare på Åsbo Taxi.
– Kunderna känner igen mitt namn och min röst och eftersom många av chaufförerna från Åsbo Taxi också jobbar på Taxitjänst så har vi god lokalkännedom om hela orten,
säger Tina.
– Alla våra bilar är utrustade med GPS och kartor, och så fort en bokning görs skickas hela färdrutten till chauffören så det går näst intill inte att köra fel, säger Patrik.

Alltid taxibilar stationerade i Klippan

– Fredagar, lördagar och speciella dagar när vi vet att det kommer bli toppar sätter vi in extra bilar i Klippan. På så vis finns det alltid en taxi tillgänglig, säger Niklas.

Askar Nashaat har eget taxibolag och jobbar som underentreprenör för Taxitjänst. Bland annat är det han som bygger upp det nya bokningssystemet.
– Alla våra chaufförer får utbildning i det nya systemet så allt blir så smidigt som möjligt för kunderna, säger Askar.

– Det är mer lättjobbat för våra telefonister och chaufförer vilket innebär att det blir mindre fel.

Taxitjänst har ett stort utbud för både privat- och företagskunder i Klippan. Flygtaxi, limousine, färdtjänst och budkörning är deras specialiteter.
– Vi kan ta upp till en pallstorlek på budkörningar och alla bilar har drag, så vi har inga problem med större bud, säker Patrik.

Trygghet för alla

Företaget expanderar hela tiden. För Patrik och Niklas är det viktigt att deras anställda får en intern utbildning utöver den taxilegitimation de redan har.
– Vi utbildar alla våra chaufförer i vårt system och sätt att arbeta. Dessutom utbildar vi alla våra medarbetare i första hjälpen. Vi ska snart köpa in hjärtstartare till bilarna och ha utbildning i det. För oss är det viktigt att alla känner sig lika säkra och trygga, både kunder och medarbetare, avslutar Niklas.

Tina svarar i telefonen och Niklas, Patrik och Askar återvänder till arbetet. Allt för att skapa en så behaglig och enkel taxiresa för dig som du önskar.

Budpriser för företag

Klippan C > < Klippan C 100:-
Klippan C > < Helsingborg 340:-
Klippan C > < Ängelholm 280:-
Klippan C > < Perstorp 200:-
Klippan C > < Ljungbyhed 130:-

25% moms tillkommer på budpriserna.