Elprylar till nya köket!

Birgitta Hall brukar inte vara med i tävlingar, men när Söderås Journalens månadstävling handlade om att få plocka ut varor till ett värde 2000:- hos Görans Ljud och bild tog hon en chans! Det resulterade i att hon kunde botanisera bland telefoner, musikanläggningar, tv-apparater och mycket mer inne hos Görans Ljud och Bild när hon hämtade ut sin vinst.

– Här finns ju verkligen lite av varje, både musikanläggningar, dammsugare, tv-apparater och mycket mer, säger Birgitta när hon går runt i butiken med ägaren Benny Pantzar.

En snygg och bra radioapparat är först och främst vad Birgitta är på jakt efter. Hennes lägenhet på Klostervägen har renoverats och en ny radio till köket står högt på önskelistan.
– Nu ska jag bara bestämma mig, här finns ju så mycket snyggt. Det nya köket går i nyanserna vitt och ek, så det passar ju med något i färgerna ek, svart och vitt.

Benny hjälper Birgitta att titta på de olika alternativen och till slut väljer vinnaren en stilren, snygg radio i ek.

Bra service

Birgitta Hall är inte ursprungligen från Klippan, men trivs väldigt bra i byn.
– Här finns allt! Trevlig natur, mysigt centrum med fina affärer som har ett bra utbud. Och inte minst är affärsinnehavarna så trevliga, jag har varit inne på Görans Ljud och bild och fått hjälp med min mobiltelefon några gånger. Det är service!

För vinsten passade Birgitta också på att fylla på bland köksapparaterna.
– En elektrisk visp, våffeljärn och en elektrisk salt- och pepparkvarn blev det också. Jag är så nöjd med min vinst och tänk vad mycket jag fick för pengarna, säger en glad Birgitta Hall och vinkar hejdå till Benny på Görans Ljud och bild.