Bengt Wetterberg får årets Näringslivspris i Klippans Kommun

Klippans Kommuns Näringslivspris 2013 tilldelas Adapt Medias VD Bengt Wetterberg med motiveringen:
”Bengt Wetterberg är ett gott exempel på en person som gått den långa vägen inom sitt gebit och som parat sin yrkesskicklighet med ett gott entreprenörskap. Han vågar satsa för att möta de nya krav som ställs i en hårt konkurrensutsatt bransch. Bengt är känd för att vara flexibel och att han levererar rätt kvalitet på avtalad tid. Genom sitt företagande hjälper han till att förmedla den positiva bilden av Klippan”.

– Det känns väldigt bra! Samtidigt är jag väldigt ödmjuk, därför att det finns så många duktiga företagare i kommunen som jag ser upp till och beundrar, säger Bengt som svar på den klassiska frågan: Hur känns det?.

Bengt Wetterberg startade Adapt Media 2007. Företaget har 6 anställda och ger ut månadstidningen Söderås Journalen och webbsidan Klippanshopping.se. Adapt Media producerar också marknadsförings-, reklam- och informationsmaterial åt företag, föreningar och privatpersoner.
– Att vi satsar mycket energi och arbete på Söderås Journalen och Klippanshopping.se beror på att jag tror på att den service och handel som finns i Klippan och våra närliggande orter definitivt har en framtid, säger Bengt som bott och verkat hela sitt liv i Klippan.- Även när det gäller all vår övriga produktion på Adapt Media så är det den skapande processen och samarbetet med våra kunder som gör jobbet så roligt. Vi är med hela vägen från start till slutresultat.
Priset delas ut på kommunfullmäktiges möte den 17 december.
– Jag vill tacka min hustru Gerd, mina söner Johan och Magnus och deras familjer för allt det stöd jag fått från dem under de 6,5 år jag har jobbat med Adapt Media. Dessutom är det viktigt att påpeka att utan min underbara och kompetenta personal, som också är mina nära vänner, hade jag inte fått det här fina priset.
– Priset ska få en hedersplats på kontoret på Norra Skolgatan 2!, säger den glade pristagaren.