Vinn söndagsbrunch på Best Western!

De senaste åren har Best Western Hotell Klippan, med såväl sin egen restaurang som Harrys-puben etablerat sig som Klippanbornas mötesplats nummer 1.

Sedan några månader tillbaka serverar man även söndagsbrunch i restaurangdelen. Den här gången lottar vi på Söderås Journalen därför ut ett riktigt fint pris. En lycklig vinnare kommer nämligen att kunna bjuda med sig hela 11 personer (!) till hotellrestaurangen, där du och ditt sällskap får smörja kråset ordentligt. Skicka därför in en motivering till varför du eller någon närstående förtjänar detta pris, så väljer vi på Söderås Journalen ut den motivering vi tycker är bäst. I ett kommande nummer av tidningen gör vi ett reportage om dig och din vinst. Vi behöver ditt svar senast måndagen den 2 september 2013.

Skicka in din motivering
till följande adress:
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 KLIPPAN
Märk kuvertet ”Söndagsbrunch”