Skapar kontakt med andra sidan

Carina Enström har alltid känt att hon har haft en speciell förmåga när det gäller att komma i kontakt med änglar och andar.
– Jag har alltid varit lite grann av en häxa. Min mormor var likadan, så det har gått i arv.

Medium och healerterapeut

Carina kommer ursprungligen från Höllviken, och där startade hon för några år sedan Cinas Holistiska – ett företag där hon ägnade sig åt vegetabilisk och holistisk hudvård. Hon har också gått en utbildning till medium. 2010 flyttade familjen till Perstorp.
– Jag är medium och healerterapeut, och håller meditationsgrupper två gånger varannan vecka. Dessutom säljer jag kristaller, änglar, tarotkort och drömfångare och lite annat smått och gott inom det området.

Alla har förmågan

Som medium och healerterapeut är Carina huvudsakligen inriktad på två saker: Regression (att man med hjälp av henne kan gå tillbaka, både i sitt nuvarande liv och i föregående) och kontakt med andevärlden (den ”andra sidan”). Carina menar att alla människor har förmågan att få dessa kontakter, det handlar bara om att hitta ett sätt att använda sina verktyg.
– Jag tror att även skeptikerna bär på de här förmågorna, och skulle kunna plocka fram dom om de fick vägledning. Sedan är det ju så klart en fördel om man är öppen för att lära sig nya saker och man är lite nyfiken.

Änglarna guidade

Sedan 2012 är Carina, precis som Pia Williamsson i artikeln här intill, verksam på Norra Skolgatan 2. Hon trivs jättebra i sin lokal.
– Det var änglarna som guidade mig hit. Det var det första stället jag tittade på, och jag fastnade direkt!