Lastbilsfesten för hela familjen!

Den 6-7 september fylls Ljungbyhed Park återigen av lastbilar i alla former. Då kommer nämligen Skåne Truck Show tillbaka – för andra året i rad. Nytt för i år är bland annat en större satsning på mässutställare.
– Vi är redan uppe i runt 40 utställare, som kommer att visa upp alltifrån nya lastbilar till släp, påbyggare och massor av andra tillbehör, säger Ted Johansson från MOM Event, som tillsammans med den ideella föreningen Skåne Truck Show står bakom evenemanget.

Femårsjubileum

Skåne Truck Show firar i år femårsjubileum, men efter att tidigare ha arrangerats i samband med Vallåkraträffen och Pärlrallyt tog man ett steg vidare 2012 genom att involvera MOM Event som medarrangör. Företaget har sin verksamhet på Ljungbyhed Park, och man arbetar mycket med företagsevent med bil- och motorinriktning.
– Det är otroligt kul för oss att få arrangera ett publikt evenemang. Inför det här året har vi fått ännu mer ansvar när det gäller marknadsföring, försäljning av montrar och allt runtomkring, och vi hoppas på att publiken ska återkomma även i år. Förra året lockade vi 1 500 besökare med bara en radioreklam som marknadsföring, så vi hoppas kunna öka den siffran med några hundra personer, säger Ted Johansson.

Många kringaktiviteter

Skåne Truck Show är lastbilsfesten för hela familjen. Förutom att beskåda en mängd lastbilar och mässmontrar kan besökarna även få åka rallybil med riktiga rallyförare, köra gokart och skjuta laserlerduvor. För de yngsta finns hoppborg och en rad andra roliga aktiviteter.