Guldgala i Klippan

Fredag den 31 maj ägde Klippans egen Guldgala rum på Best Western Hotel i Klippan. Detta är dagen på året då Företagarna, Klippan delar ut sitt pris ”Årets Företagare”.

Hans-Göran Dahl hälsade 70 prersoner välkomna till festligheterna. Ett speciellt välkommen riktades till årets pristagare, Mikael och Susanne Lundin samt Företagarnas regionsrepresentant Synnöve Larsson från Höganäs.

Årets pristagare är ju sedan snart 3 år tillbaka också innehavare av Best Western Hotel Klippan och Harrys (som finns inrymt i hotellet). Mikael och Susanne Lundin har genom sitt arbete med verksamheten på hotellet lyckats med det som ingen annan gjort under många år. Nämligen att få både hotellet och restaurangen välbesökt och lönsamt. Samtidigt har man lyckats med att få hela anläggningen till att bli en mötesplats för alla i Klippan.

I en paus från underhållningen, som Heléne Lindquist med sällskap stod för, delades Årets Företagarpris ut med diplom och blommor till pristagarna. Kvällen avslutades med ytterligare underhållning från artisterna och framåt midnatt slutade årets Guldgala i Klippan med stämningen på topp!