Årets bild 2013

Söderås Journalens och Klippanshopping.se:s tävling Årets bild 2012 blev en stor succé!

Vi fick in över 200 bilder från massor av duktiga fotografer, och i början av 2013 utsåg juryn, som bestod av Söderås Journalens redaktion samt den välkände, Ljungbyhedsbördige pressfotografen Rickard Nilsson, vinnare i fyra olika kategorier: Natur/djur, Människor, Ögonblicket och Lokala motiv. Eftersom så många kände sig kallade förra året så ordnar vi givetvis en ny tävling för 2013 som pågår året ut. Premisserna är desamma som sist:

Varje fotograf deltar med maximalt fem bilder, och man väljer själv vilken eller vilka av de fyra kategorierna man medverkar i. När det gäller lokala motiv måste det framgå på bilden att den är dagen inom Söderås Journalens utgivningsområde. I övrigt är det enda krav som finns att bilden ska vara tagen under 2013.

Tävlingsbidragen laddas upp på Klippanshopping.se under fliken ”Tävling”, där man också fyller i kontaktuppgifter. I början av 2014 presenterar Söderås Journalen en vinnare i varje kategori. Vinnarna får vardera 1 000 kronor i pris i form av så kallade Klippancheckar, som kan användas i Klippans Köpmannaförenings butiker.