Vinn matkasse!

Det är slutet av november och julen är snart här! Därför återkommer fjolårets succétävling där du får chansen att vinna matvaror från ICA Supermarket för hela 2 000 kronor!

Att få gå in i en affär fullspäckad med matvaror och få plocka ut precis vad man vill till ett förutbestämt värde är nog mångas dröm – speciellt i juletid. Ta chansen och skicka in en motivering till varför just du, eller någon närstående, förtjänar detta lite extra, så väljer vi på Söderås Journalen ut den som vi tycker förtjänar vinsten allra mest. I ett kommande nummer av Söderås Journalen gör vi ett reportage om dig och din vinst.
Vi behöver ditt tävlingsbidrag hos oss senast fredagen den 30 november 2012. För att du ska vara aktuell för vinsten måste du ha möjligheten att göra ditt ICA Supermarket-besök någon gång mellan den 17 och 21 december.

Skicka in till följande adress:
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 KLIPPAN
Märk kuvertet med ”ICA Supermarket-tävling”