Vinn biljetter till Hillesgårdsrevyn 2013!

Eftersom det lackar mot jul är vi på Söderås Journalen lite extra generösa och bjuder därför den här månaden på två tävlingar.

Förutom möjligheten att vinna matvaror från ICA Supermarket lottar vi också ut biljetter till den mycket populära Hillesgårdsrevyn. Det som ligger i potten är två så kallade ”revypaket” om totalt åtta biljetter. Två vinnare kommer att vinna fyra biljetter var, och i priset ingår förutom själva revyn även mat och dryck i pausen.

Skicka in en motivering till varför just du förtjänar att ta med dig tre personer till Hillesgården, till en kväll där vi nästan kan utlova skrattgaranti, så väljer vi på redaktionen ut de tävlingsbidrag vi tycker förtjänar vinsten allra mest. Observera att biljetterna är till lördagen den 12 januari 18.30, så för att komma ifråga för vinsten måste du kunna ta dig till Hillesgården vid detta tillfälle. I ett kommande nummer av Söderås Journalen gör vi ett reportage om dig och din vinst.

Din motivering vill vi ha till följande adress senast fredagen den 14 december 2012.
Adapt Media
Norra Skolgatan 2
264 33 KLIPPAN
Märk kuvertet ”Hillesgårdsrevyn 2013”