Fullt ös på HardRock Salong

Tjejerna på Hard Rock Salong i Klippan har bråda dagar. Under hösten har salongens samtliga tre medarbetare (ägaren Frida Lundblad, kollegan Neija Cherif Ståhl och eleven Jennie Aronsson) samtliga gått till final i stylisttävlingen Attitude Sthlm, och dessutom planerar ägaren Frida Lundblad för fullt inför flytten till nya lokaler i ”gamla Konsum” på Vedbyvägen.

– Vi vill inte stå still, utan vill hela tiden utvecklas. Både tävlingen och flytten är ett resultat av det, säger Frida Lundblad.

Inviger med ”fashion show”

Flytten från Allégatan till Vedbyvägen kommer att genomföras i maj månad, och Frida Lundblad ser väldigt mycket fram emot att få ännu mer utrymme.
– Det kommer bland annat att byggas en scen, som gör att vi kommer att kunna hålla lite mer kundkvällar, modevisningar och andra events. Invigningen kommer att bli en stor ”fashion show” med mycket storstadskänsla.

Miljöombytet från centrumbelägna Allégatan till Vedbyvägen tycker Frida Lundblad känns helt rätt.
– Även om Allégatan ligger centralt så kan man ju inte ta sig dit direkt från Storgatan med bil. På Vedbyvägen hamnar vi ju på en genomfartsled där det dessutom finns jättebra parkeringsmöjligheter.

Tävling i Stockholm

Så var det ju det där med tävlingsframgångarna också. I slutet av november deltog alltså samtliga tre frisörer på Hard Rock Salong i Attitude Sthlm – en tävling där stylister och frisörer från hela Norden under två timmar stylar sin modell både när det gäller kläder, hår och smink. Detta görs på scen på Kistamässan i Stockholm inför stor publik. Tävlingen ägde rum efter Söderås Journalens pressläggning, så därför kan vi tyvärr inte rapportera om hur det gick. Klart är i alla fall att Hard Rock Salong torde vara en av evenemangets mest framgångsrika företag.
– Det är bara tio stycken som går till final av alla som skickar in bidrag. Därför känns det helt fantastiskt att jag och Neija gått till final och att även Jennie gick till final i juniortävlingen. Det betyder oerhört mycket för salongen, och vi tar det som en bekräftelse på att vi är på rätt väg. Att tävla är ett bra sätt att utveckla sitt tankesätt och hitta nya idéer och inspiration, och det har vi verkligen gjort också.