Hela (busiga) famijen på bild!

Det blev vinst på allra första försöket när familjen Wallenius vann en studiofotografering hos Adapt Media i Söderås Journalens månadstävling. Mamma Sara såg tävlingsannonsen i tidningen, och kände direkt att hon skulle sätta sig ner och skriva ett tävlingsbidrag.
– Vi har pratat många gånger om att gå och fotografera hela familjen, men det blir aldrig av. Man prioriterar väl alltid att lägga pengar på andra mer ”nödvändiga” saker, och sedan ska man få tiden att räcka till också, säger hon.

Hoppade av glädje

Eftersom det var allra första gången Sara skickade in ett bidrag till Söderås Journalens tävlingar räknade hon inte med att vinna. Det blev därför stor glädje när det en dag ringde i telefonen och Camilla på Adapt Media fanns på andra sidan luren och förkunnade att Sara hade vunnit.
– Jag stod nästan och hoppade av glädje, det var skitroligt att få vinna, skrattar Sara!

Mer personliga bilder

Ett par veckor senare blev det dags att styra kosan till Klippan med hela familjen, som förutom Sara också består av pappa Glenn samt barnen Isabelle, Loke och Alize. Fotograferingen gick som på räls, och det blev många skratt och glada miner.
– Det är ju alltid svårt att få alla att titta in i kameran exakt samtidigt, men jag tycker nästan att det blir ännu mer personligt när det inte riktigt går som planerat, säger Sara.