Vi sätter färg på tillvaron!

Dags att måla om huset? Sugen på nya tapeter, färger eller kanske en helt ny stil?
Att måla om och inreda är kul men inte alltid så lätt. På Colorama i Klippan hittar du ett glatt gäng med stor kunskap inom tapet, golv, kakel, klinker och alla tillbehör som du behöver. Till hösten kommer du att få ännu mer proffsig hjälp då butiken kommer att ha tillgång till en inredningsrådgivare och en inredningsdesigner.

Svaret på frågan varför man ska välja Colorama i Klippan framför andra likande butiker säger nästan sig själv. Hela butiken är fylld med positiv stämning – överallt syns leenden och hörs skratt.
– Service och ett trevligt bemötande är vår starka sida och givetvis vårt kunnande, säger Per-Anders Svensson, ägare.

Dags att måla om huset?

Det är hög tid att måla utomhus! Colorama säljer två av de utomhusfärger som fick bäst resultat i Folksams färgtest för 2012 – Alcro Bestå Täckfärg och Jotun Demidekk Ultimate. De parametrar som studerades var bland annat mögel- och algpåväxt, krackelering och avflagning.
– Jag har själv målat med Alcro Bestå och har varken fått alger eller svamp på fasaden på sju års tid. Den här färgen behåller kulör och glans under lång tid, ca 15 år, säger Per-Anders.

Har även lås- och nyckelservice

Något som Colorama i Klippan är ensamma om bland alla Colorama – anslutna företag är deras lås – och nyckelservice som nu även börjat tillverka kodade bilnycklar.
Förutom att tillverka nycklar har Colorama i Klippan även låsmontering och dörröppning som utförs av auktoriserade låssmeder.
– Vi jobbar både mot privatpersoner och mot företag, säger Per-Anders.

Få hjälp av inredningsrådgivare och inredningsdesigner

Per-Anders har drivit dåvarande Golv och Tapethuset sedan 1998. 2007 blev företaget anslutet till Colorama. Innan dess jobbade han i butik som järnhandelsbiträde och låssmed och har därför gedigen kunskap inom butiksbranschen. Så är det också med de övriga butiksanställda som även de har lång branschvana. Men nu ska Colorama bli ännu bättre på att hjälpa dig som kund med inredning.
– Till hösten kommer vi att skicka två i personalen på utbildning i inredningsdesign.

Så här går det till

Du bokar en tid med inredningsrådgivaren i butiken. Ta med bilder på rummet, detaljer du vill att inredaren tar hänsyn till samt en skiss av ytan du vill förändra.

Därefter slår ni er ner i lugn och ro och diskuterar tillsammans dina önskemål. Efter det första mötet bestämmer ni en ny tid då det färdiga inredningsförslaget presenteras för dig. När du är nöjd med förslaget får du en mapp med bilder, prover och beskrivning av din nya inredning.

Inredningsdesignern har i grunden en diplomerad utbildning och lång erfarenhet av att inreda såväl privata hem som offentliga miljöer. De är uppdaterade vad gäller det senaste inom inredning, material och produkter. Inredningsdesignern kommer hem till dig och där går ni tillsammans igenom de ytor du vill förändra.