Ungdomsorkestrar gör filmkonsert

Visste ni att Richard Strauss ”Also Sprach Zarathustra” var med i filmen Wall E från 2008? Kommer ni ihåg låtarna från Disneys ”Beauty and the Beast”? Det bjuds både på kända och otippade stycken när Klippans Ungdomsorkester och Bjuvs Ungdomsorkester har filmkonsert tillsammans.

Den 30 juni spelar de båda ungdomsorkestrarna pampig filmmusik i Bio Grands anrika biografsalong i Ljungbyhed. Konserten börjar klockan 18:00 och biljetter går att köpa på Tvärby Tobak i Klippan och på Ljungbyheds konditori. Vuxenbiljett kostar 60 kronor och barn 20 kronor, om det finns biljetter över kommer de att säljas på plats en timme för konserten. Kiosken kommer att vara öppen för de som vill köpa klassiska filmsnacks och i pausen kommer man även att kunna köpa kaffe och kaka till självkostnadspris.