Smörgåskupén på stationen finns kvar!

I förra numret av Söderås Journalen berättade vi om Åsa Hanöl som startat Åsas Skafferi i gamla Fenix lokaler. Åsas före detta kollega Ann-Theres Blomberg driver vidare Smörgåskupén på stationen i egen regi. Söderås Journalen beklagar om läget uppfattats som annat.
– Jag kör på med samma goda utbud som tidigare men det kommer att ske lite förändringar i framtiden, vad kan jag inte säga i dagsläget, säger Ann-Theres.

Ann-Theres Blomberg har tillsammans med Åsa Hanöl drivit Smörgåskupén i 9 år. De startade sin café- och cateringverksamhet i en järnvägsvagn på Fabriksvägen (Industriområdet) för att så småningom etablera sig i G:a Järnvägsstationen i Klippan. För nästan precis ett år sedan utökade man verksamheten med att även verka i den lokal som Fenix Konditori funnits i under många år.

Smörgåskupén rullar på

Nu delar Åsa och Ann-Theres på sig och det innebär att Ann-Theres fortsätter med verksamheten i lokalen på G:a Järnvägsstationen och Åsa i Fenix gamla lokaler.

Bengt Wetterberg, ansvarig utgivare för Söderås Journalen, hoppas med denna artikel att alla eventuella missförstånd är borta!