Nu blommar det!

Potatisblomma, Mårbackapelargon, lavendel, silverfall och petunia… Allt i stilfullt vitt och olika nyanser av grönt. Två ljuvliga blomsterarrangemang från Brohällans Blommor hamnade hemma hos Annet Nijkamp i Perstorp och Heidi Holmberg i Klippan.

Söderås Journalen mötte upp två glada och mycket nöjda vinnare på Brohällans Blommor i Klippan.
– Det är exakt mina färger! Helt otroligt, utbrister Heidi Holmberg när hon får se Eva Åbergs kreation.

Heidi Holmberg bor i ett hus med stor trädgård utanför Klippan. Hon älskar att pyssla i trädgården, men det är inte alltid tiden har räckt till.
– Jag går i pension om nio dagar och då kan jag änt-
ligen förverkliga mina drömmar. Jag längtar efter att få njuta i sommar i en blomstrande trädgård. Jag blev så förvånad när ni ringde och sa att jag hade vunnit. Det hade ju gått lite tid och då tänkte jag att då blev det ingenting den här gången heller, så jag blev verkligen jätteglad!

Välkommen till gården

Vinnare nummer två är Annet Nijkamp som för två år sedan flyttade från Holland till Ådala gård i Perstorp. Där bor hon med sin man, två barn och hundra mjölkkor. Förra sommaren renoverade de hela gården och under hösten och vintern byggde de ett nytt ungdjursstall. Så mycket tid för trädgård har det inte direkt funnits.
– Vi saknar blommor och trädgård! Så blomman är jättevälkommen, säger Annet Nijkamp.

Slutligen önskar Söderås Journalen och Brohällans Blommor lycka till med blommorna så att de kan komma till glädje länge.