Ljudbangen smäller högt i år!

På Pingstafton, lördagen den 26 maj är det dags för arrangerande Ljungbyheds IF Ljudbangen. Och årets repertoar smäller högt – vad sägs om Rydell & Quick, Southern Kings, Take Cover och Callinaz.

Ljudbangens general Martin Ottosson är lite skakis då det är första gången han har huvudansvar för arrangemanget.
– Det är fjärilar i magen, det har varit mycket jobb men jag har fått hjälp av tjejer och killar som varit med tidigare.

Många populära artister

Artistlistan bådar gott – den innehåller många välkända namn. Klippan­pågarna Southern Kings står på scen igen med sin egen­händigt komponerade honkyboogierock’n’roll, Rydell & Quick levererar en rykande rockshow, Callinaz bjuder upp till dans och Take Cover får garanterat publiken att sjunga med i trallvänliga schlagerdängor.

Mat, dryck och trevlig stämning

Utöver all bra musik kommer det även att finnas matservering med grillat från Bjärhus och öltält.
– Det finns matbiljetter att köpa till förmånligt pris. Med det vill vi gärna att folk kommer tidigare och äter här istället för att sitta hemma och först komma hit när artisterna börjar spela. Det kommer att bli en gemytlig stämning som man inte vill missa!

Program

När? Pingstafton 26 maj, insläpp 17, evenemanget slutar 01.

Plats? Ljungavallen i Ljungbyhed

Entré? 230 kronor, förköp t.o.m. 20/5 180 kr, matbiljett t.o.m. 20/5 300 kr (entré, mat och 1 glas vin eller öl) Under 15 år gratis i målsmans sällskap.

Biljetter? Biljetter finns att köpa på Ljungbyheds Konditori och Lantmännen i Ljungbyhed, Turistbyrån i Klippan, Ica Nära
Röstånga.