Klippanfesten – Fest i dagarna två – nej tre!

Årets Klippanfestival utökas med en extra dag! Den 14-16 juni kommer det att vara späckat med underhållning för hela familjen, god mat och dryck. Även i år är det Partyfabriken och Lions som står bakom arrangemanget som i vanlig ordning äger rum i Stadsparken i Klippan.

Torsdagen inleds med en första uttagning till den populära talangjakten. Ljungbyhedsbördige stand-up komikern Martin Svensson fixar skratten och kvällen slutar med dans till dansbandskometerna Callinaz varvat med Partyfabriken.
– Partyfabriken kör ett lyckat koncept med både underhållning och servering i ett, säger Sven Johansson från Lions.
– Det är mycket schlager, rock och covers, fyller Tommy Dahlman i.

Kul för barnen och gamla godingar

På fredagen startar dagen klockan tio med barnunderhållning med Lasse & Lisa på äventyr. Efter det finns det möjlighet att köpa lunch, för pensionärer är det halva priset, och samtidigt lyssna på Mässingssextetten. Talangjakten kommer att ha sin andra uttagning och efter det följer underhållning med Partyfabriken som bland annat bjuder på nostalgi­feber med gamla godingar från 1945 till idag.

Tunggung och schlagerfrossa

På lördagen ska en vinnare i talangjakten koras. Lokala förmågor som Lasakungen och Qvidinge Rockers bjuder på härligt tunggung. Little Mike Watson kommer med blåsare och kör. Lördagskvällen avslutas med en hejdundrande schlager- och rockkavalkad från Party­fabriken.

För mer utförligt program www.partyfabriken.se