Nu är det jul igen…

Julskyltningen 2010 blev en stor succé. Den snörika vintern ramade in Klippans gator som i ett vykort, och Storgatan kryllade av besökare, föreningar, matvagnar, hästar, musikanter och en och annan tomte. Willez, då mitt uppe i sitt dansbandskampande gjorde en välbesökt spelning framför Carlssons Kläder. Nu är det dags igen! Den 27
november går Klippanborna förhoppningsvis man ur huse för att handla sina julklappar på hemmaplan.

Lyckat år

Arrangörerna i Klippans Köpmannaförening har haft ett lyckat år, där nya evenemang har presenterats och lockat folk ut på Klippans gator. Julskyltningen är ju ett beprövat koncept sedan länge, och förhoppningsvis blir det ”fullt hus” i butikerna, där några stycken dagen till ära presenterar nyskyltade fönster. I skrivande stund känns snön ganska avlägsen, men det är väl lika bra att hålla tummarna för att söndagen den 27:e ändå ramas in av
”lagom” mycket snö, men att man slipper snökaoset.

Biblioteket öppet

Butikerna håller öppet mellan 14 och 18, och förutom nyskyltade fönster utlovas ponnyridning, tomtegrotta, underhållning, musik och lotterier. Biblioteket håller söndagsöppet mellan 13 och 16, och styr man kosan ditåt så möts man av bokförsäljning, tävlingar, underhållning samt servering av glögg och pepparkakor.