Helén, Tobias och Anna vann smörgåstårtor!

När Söderås Journalen och Smörgåskupén lottade ut möjligheten för tre personer att vinna en 15-bitars smörgåstårta rasslade det till ordentligt i redaktionsbrevlådan. Tre lyckliga vinnare fick glädjen att bjuda familj och goda vänner på smörgåstårta i sommarvärmen. I efterhand ringde Söderås Journalen upp och hörde efter så att allt gått enligt ritningarna.

1. Varför anmälde du dig till tävlingen?
2. Vad beställde du för tårta?
3. Vad tyckte du?

Helén Nilsson, Färingtofta

1. – Jag fyllde 40 i juli och velade länge om jag skulle ha något kalas eller ej. När jag vann det här priset ordnade jag ett litet ”informellt” kalas den 15 juli, och sedan åkte jag bort på min riktiga födelsedag den 24:e.
2. – Skinka och rostbiff. Det räckte ordentligt. Jag var lite osäker eftersom det fanns några ”storätare” i samlingen, men det var inga problem.
3. – Tårtan var väldigt god och fräsch. Jag har varit på Smörgåskupén och köpt frallor tidigare och var väldigt nöjd då också.

Anna Cederström, Klippan

1. – Jag fick massor av hjälp från underbara vänner när jag flyttade på långfredagen, och jag ville så gärna bjuda på något gott som tack för hjälpen.
2. – Det blev kyckling med bacon. Vi var 14 personer, och det räckte och blev över så att alla blev nöjda.
3. – Den var väldigt god och saftig. Jag kan absolut tänka mig att köpa smörgåstårta från Smörgåskupén nästa gång jag behöver det.

Tobias Breiner, Klippan

1. – Det var inte jag som gjorde det, utan det var mormor och morfar. Jag blev väldigt glad när jag fick höra att jag vunnit.
2. – Jag valde räkor och lax, och så bjöd jag in familjen, mormor och morfar samt några vänner. Det blev en trevlig kväll.
3. – Jag var jättenöjd. Räkor är alltid gott. Vi fick lite över och kunde äta dagen därpå också.