Tipspromenad i tryckande värme

Omkring 30 personer slöt upp när Bowla.net och Söderås Journalen ordnade tipspromenad på nationaldagen den 6 juni. I tryckande hetta, bara några timmar innan ett riktigt åskväder brakade loss, var det muntra miner och god gemenskap som gällde.
– Vi är mycket nöjda med arrangemanget. Deltagarna var i varierande ålder med alltifrån barnfamiljer och uppåt, säger Tommy Törnkvist från arrangerande Bowla.net.

Sverigetema

Eftersom det var den 6 juni hade hälften av frågorna på tipspromenaden Sverigetema, så det gällde för deltagarna att gnugga geniknölarna ordentligt. Tipspromenaden var ungefär fyra kilometer lång. Man avgick från bowlinghallen på industriområdet och gick därifrån förbi DHL:s lager vid Stackarpsvägen och sedan in i skogen hela vägen ner till Pappersbruket och tillbaka. Tommy Törnkvist möttes av idel positiva tongångar.
– Det var många som kom med uppskattande ord och sa att de tyckte det var en fin runda. Till nästa gång ska vi dock försöka få en lite mer barn- och handikappvänlig sträcka. Det var lite problematiskt med rullstolar och barnvagnar i skogen.

Slutet av augusti nästa gång

Nästa tipspromenad blir lördagen den 27 augusti klockan 10.30. Vill man avsluta sin tipsrunda med en stärkande brunch i bowlinghallens restaurang kan man boka detta i förväg för att vara säker på att få plats. Är man enbart sugen på tipspromenaden behövs ingen föranmälan utan då räcker det med att dyka upp.