Firade mors dag på Evas Catering

Det blev en lite annorlunda mors dag för Carina Eriksson från Klippan. Tillsammans med resten av familjen fick hon nämligen avnjuta en fin tvårättersmiddag på Evas Catering i Stidsvig – och det var dottern Erica som gjorde denna efter­middag möjlig.

– Jag blev både glad och rörd när jag förstod att Erica anmält mig till Söderås Journalens tävling, säger en glad mamma.

God middag till bra pris

Söderås Journalens redaktion föll pladask för 13-åriga Erica Erikssons enkla brev. Hon tyckte att ”den bästa mamman man kan ha” förtjänade en god middag tillsammans med resten av familjen. På mors dag den 29 maj bar det därför av till Evas Caterings restaurang i Stidsvig. Där bjöds man på fläskfilé med potatisgratäng och portvinssås och till dessert rabarberpaj.
– Jag kände till att Evas Catering fanns, men jag hade inte koll på att man kunde åka dit och äta – jag trodde de bara sysslade med catering. Det var väldigt gott! Och utsikten över skogen var verkligen mysig, säger Carina Eriksson.

Även Erica var nöjd

Det var andra året i rad som Erica anmälde mamma Carina till Söderås Journalens tävling.
– Jag vann inte då, men jag tänkte att jag gör ett försök i år också.
Trägen vinner i längden alltså!