Ett ögonblick…

Varför väljer du att synas med annonser och artiklar i Söderås Journalen?

Tommy Törnqvist, Bowla.net

– Folk läser Söderås Journalen på ett helt annat sätt än vad man läser den lokala morgontidningen. Själv stressar jag igenom den på morgonen, och om jag plockar upp den igen när jag kommer hem är det bara för att kolla TV-tablån. Söderås Journalen läser man mer över tid, och därför är det bra att synas där, både med annons och artikel.

Marie Lindhe, SlankaShopen

– Jag fick verkligen jättefin respons på min artikel i förra numret. Bara under de tre första dagarna efter att Söderås Journalen kommit ut ringde ett tiotal personer till mig och ville köpa Slanka-produkter. Jag hoppades så klart på att annons och artikel i Söderås Journalen skulle ge effekt, men jag trodde inte att den skulle vara så omedelbar.

Ann-Louise Berg, Fotspecialisten i Klippan

– Jag läser Söderås Journalen själv, och det är väl främsta anledningen till att jag annonserar där. Många läser tidningen och den är populär. Efter att jag hade haft min artikel inne fick jag många nya kunder från hela utgivningsområdet. Jag hade aldrig haft kunder från Ljungbyhed och Kvidinge innan, men det började trilla in bokningar direkt när tidningen kommit ut. Många som hörde av sig visste inte att jag fanns tidigare.

Susanne Jahn, Kerstins Garn & Handarbeten

– Jag kom ju utifrån när jag köpte rörelsen, och då var Söderås Journalen ett bra sätt att presentera sig för kunderna på. Jag märke efteråt att många kunder kom hit för att de läst om mig i Söderås Journalen – det var kul. Det kändes nästan som att man var kändis för en liten stund! (skratt)

Benny Pantzar, Görans Ljud & Bild

– Söderås Journalen täcker precis den mål­grupp jag vill nå. Man når ut till de man vill nå ut till. Jag hade ju även med en artikel för något år sedan, och fick positiva kommentarer av kunder – de tyckte det var kul att läsa om företaget i tidningen.

Alina Sjödin, Fräck & Fin

– Det var många som kom in och sa att de läst om mig i Söderås Journalen, blivit nyfikna och ville komma in och titta hur jag hade det. För mig som är ny företagare i Klippan är Söderås Journalen ett bra sätt att etablera sig.

Anna-Greta Toftner, Bonnarps Hjortgård

– Det var många som läste artikeln. Vi fick lite nya kunder genom att annonsera i Söderås Journalen, men även de som redan visste vilka vi var fick lite mer koll på vad vi gjorde.