Konstnärlig äggtävling inför påskutställningen på Hanksville Farm!

Nu är det snart dags igen! Svenska Konstnärsförbundet upprepar förra årets succé med påsk-utställning på Hanksville Farm. Den 29 mars kl. 11:00 är det vernissage! I år börjar de dessutom kläcka äggen lite tidigare, detta genom att utlysa en konstnärlig äggtävling, där alla kan vara med. 

Äggtävlingen

De vill gärna att det är fler än konstnärerna som ska få chansen att visa upp sina konstnärliga alster, därför inleder de den kommande påsk­utställningen med en konstnärlig äggtävling, där den som vill vara med, skapar ett konstverk i form av ett ägg och mailar in en bild på detta till: aggtavlingen@gmail.com senast den 15 mars.

De första 50 inskickade bilderna visas upp för besökarna under påskutställningen. Besökarna får rösta på ägg-konst­verken, som är numrerade från 1 till 50. Tävlingen är öppen för alla mellan 0 och 150 år. (Deltagarnas namn visas inte).

Dragning blir det måndagen den 1 april klockan 13.00. Den bild som får flest röster vinner första pris – ett konstverk. Andra pris är en lunch för två på Hanksville Farm. Tredje pris är ett påskägg fyllt med godis.

Alla som röstar har också chans att vinna! 

Svenska Konstnärsförbundet drar tre av de röstandes talonger ur röstlådan – tre påskägg med godis står på spel!