Söderåsens Matmarknad

Nu är det dags igen för Söderåsens Matmarknad. Boka in söndagen den 1 oktober för en härlig dag vid Skäralids camping. Söderåsens matmarknad arrangeras av föreningen Smaker från Söderåsen. Fokus för marknaden är lokal mat och föreningen eftersträvar en så lokal förankring som möjligt bland utställarna på marknaden och ett brett utbud. Det ska finnas något för alla smaker helt enkelt. 

För att stimulera fler sinnen har Smaker från Söderåsen bjudit in lokala hantverkare som ger besökarna möjlighet att, förutom god mat, upp­leva vackra föremål. Även för de små finns det mer än mat att uppleva. Att träffa Klippans scoutkår, ansiktsmålning och ponnyridning är några av de barnvänliga aktiviteterna som finns på marknaden. Kom till Skäralid och upplev en härlig dag på en av Skånes vackraste platser, samtidigt som du får möta de bästa mat- och konsthantverkarna på ett och samma ställe.