Audio Skåne – Din lokala hörselmottagning

I f.d. Hörselspecialistens lokaler finns idag Audio Skåne, ett helt nytt företag som är en auktoriserad och leverantörsoberoende hörselmottagning som utför tjänster på uppdrag åt Region Skåne. Tomas Andersson är verksamhetschef och två audio­nomer finns på plats. Du behöver ingen remiss för att boka tid.

– Vi har kommit igång bra och är fullbokade in i september. Det är fortfarande många som inte vet att de kan få hjälp att höra med TV, telefon och konferensanläggningar. Dagens hörapparater är högteknologiska och kan ta emot direkt streaming från mobilen, berättar Tomas.

Nyheter

Efter sommaren kommer ytterligare en audionom börja jobba för Audio Skåne. Hon kommer att vara ute och besöka företag och föreningar och hålla föredrag om hur hörselproblem kan avhjälpas. 

En annan nyhet är att Audio Skåne kommer att vara återförsäljare åt Bellman & Symfon som utvecklar formgjutna hörselskydd med ljud i. Allt för att förbättra livskvaliteten för hörselskadade.

– Välkommen in, vi har nya öppettider, måndag till fredag klockan 8 till 16 med lunchstängt mellan klockan 12 och 12.30, hälsar Tomas.