Dukat till fest med höstens primörer

Ebba visar butikslagat grillat fläsk från Halland. Emma håller upp potatissallad med färska örter och ramslök. Den picklade rödlöken ovanpå görs från grunden i köket.

Visst blir det ruggigare och mörkare på hösten. Men på plus­sidan är många av våra svenskodlade grödor i sitt esse! 

Potatis, pumpa och rotfrukter är några favoriter som du kan göra goda, hälsosamma och prisvärda hösträtter av. Ica Kvantums egen friskvårdsavdelning med frukt och grönt stoltserar med alla svenska höstdelikatesser av högsta kvalitet och i största möjliga mån även närodlat.

Ebba visar butikens färdigrätter och pajer.

I delikatessdisken frestar de med saftiga köttbitar och butikslagade färdigrätter som är tillagade med kärlek från grunden med råvaror från lokala producenter av kött och grönt.
– Vi tillagar mycket själva i köket som färdigrätterna som säljs i kyldisken liksom våra egna pajer. De är omtyckta luncher och middagar. Det finns även ett stort sortiment av ”grab and go” mat som smörgåsar, sandwich och baguetter som vi gör i köket, säger Ebba.

Det finns även butikslagade färska efterrätter för den som är sugen på något gott!
– Vi värnar om våra lokala leverantörer och erbjuder allt från närodlade primörer till kött från traktens lokala gårdar. Allt kött är svenskt vilket ger låg klimatpåverkan och premierar bra djuruppfödning.

Butikens ”grab and go” mat görs i egna köket.

När du handlar på Ica Kvantum är du säker på att:

  • Vi strävar alltid efter bästa möjliga kvalitet och prisvärde
  • Vi strävar efter att våra produkter ska bidra till ett starkt och livskraftigt jordbruk i Sverige
  • Vi strävar efter att alla våra produkter ska vara framtagna med bästa möjliga omsorg för människa, djur och miljö