Välbefinnande fotvård i Klippan

Hur våra fötter mår påverkar hela kroppen. Trots det glömmer vi lätt bort att ta hand om dem. 

Kirsten Juul är omtyckt, erfaren och kompetent. Mottagningen är välutrustad, ren och fräsch. Du känner dig välkommen och blir ompysslad vilket hennes kund vittnar om:
– Det är skönt att få sina fötter och naglar vidgjorda och Kirsten berättar hur jag ska ta hand om mina fötter.

Klippans Medicinska Fotvård ligger lättillgängligt i centrum av byn och delar ingång med Hörselspecialisten i Capiohuset. 

Kirsten Juul är utbildad som statssuktoriserad fotterapeut i Danmark vilket gör att hon har en djupgående utbildning rörande fotens problemställningar och sjukdomar. 
– Många har svårt att inspektera sina fötter själva, särskilt de lite äldre, och då är regelbundna besök hos fotterapeut avgörande, säger Kirsten.

Att ta hand om sina fötter kan göra underverk för hela kroppen. Att inte göra något åt en ond fot kan nämligen göra att man får ont i andra kroppsdelar. Medicinsk fotvård innebär behandling och åtgärder som är viktiga för att undvika allvarliga komplikationer.
– Jag har fått ett oerhört fint bemötande sedan jag öppnade. Många människor som är glada över att det finns ytterligare en fotterapeut i Klippan. Det är skönt att få fotbehandling eller få avhjälpt fotproblem som liktornar eller fotvårtor. Jag utför även nagelkorrigeringar på inåtväxande naglar där jag sätter byglar på tårna, förklarar Kirsten.

Kirsten tycker om att få hjälpa till och göra underverk för kunderna. Vem tycker inte om att få en skön fotbehandling och gå ut som på moln!