Höstens möbeltrender

Foto: Mark West/Unsplash

Det skall kännas mysigt att komma hem. Gör din vardag bättre med fina möbler. Höstens trend är att dina möbler och inredning ska vara varmt med neutrala och naturliga element där sommarkänslan plockas in i hemmet. Inredningen går i sobra naturnära toner med mjuka former i höst. Det gångna året har fått oss att vilja investera i hemmet och skapa det andningshål vi alltid velat ha.

Trätrenden fortsätter att dominera våra hem även i höst. Sverige är det land som omfamnat natur- och trätrenden allra mest. Kanske för att vi redan har en stark koppling till den vilda skogen och naturen utanför. I höst ser vi ännu mer trä i både möbler och inredningsdetaljer. En kommande trend är transparent inredning samt glas och vaser i klarglas. Runda, mjuka former i både möbler och inredningsdetaljer kommer dominera i höst.