Goda utsikter för FönsterFint

FönsterFint växer och har klarat sig igenom pandemin och nu blickar man framåt med full satsning. 

FönsterFint bildades 2016 av Pierre Möller och David Rönn som tillsammans då hade ett femtontal års erfarenhet som säljare och montörer av fönster. Idag har fönsterbyte fått sällskap av uterum, garageportar, kaminer och nu även med en egen byggavdelning efter att en trio erfarna snickare anställts. Andreas Friberg jobbar både som säljare och snickare ihop med snickarna Jonas Persson och Johan Bengtsson. Till­sammans har de nästan 45 års erfarenhet som snickare.
– Vi är ett bra gäng som trivs ihop. Vi kan erbjuda totalentreprenad vid både fönsterbyten och uteplatser. Duktiga snickare och bra material gör att vi kan leverera kvalitet vilket ger nöjda kunder, säger Andreas.

Nyhet med Byggavdelning

FönsterFint har alltså växt och blivit med en egen byggavdelning som utför allt från nybyggnation till takbyte utöver allt kring fönster och uteplatser. Jonas, Johan och Andreas är alla erfarna snickare från Klippan med gott renommé. David Rönn är nöjd med utvecklingen av FönsterFint med egen byggavdelning:
– Vi har länge velat utveckla FönsterFint med egna snickare och erbjuda helhetskoncept. Att det är snickare med erfarenhet och av hög kvalitet var viktigt för oss. Andreas Friberg kommer främst att vara projektledare och säljare men han kommer även hjälpa till som snickare.

FönsterFint erbjuder att ta hand om hela processen från inköp till montering och bortforsling av det gamla fönstret. Med egna snickare blir jobbet utfört hantverksmässigt och fort vilket sparar både tid och pengar för dig som kund. Duktiga och noggranna snickare innebär fler möjligheter.
– Många kunder som byter fönster frågar efter panel- och takbyten med, vilket vi givetvis kan fixa. Den nära kundkontakten, att alla dagar är olika och variationen på jobb gör att vi valde att börja här på FönsterFint, säger Johan och Jonas fyller i:
– Jobben är roliga och utmanande där vi är med från start till mål av alla projekt. Arbetet är självständigt och utifrån kundernas önskemål får vi komma fram till lösningar. Nöjda kunder ger nya kunder.

Bra investering

Att byta fönster är en klok investering som förlänger husets livslängd och sänker din energiförbrukning. Nu under sommaren ger nya fönster ett svalare inomhusklimat och till vintern stänger fönsterna ute kylan bättre vilket ger varmare inomhus. Nya fönster ger även ett tystare inomhusklimat då de stänger ute buller eller ljud från trafik.

En inglasad uteplats har många fördelar, som att du får ett extra rum som du kan nyttja året runt. Du kan uppleva känslan av att vara utomhus utan att tänka på regn eller blåst och du kan njuta av ljus och värme även under höstens blåsigaste dagar. Öka komforten och mysfaktorn hemma med en egen inglasad uteplats.

FönsterFint har kunskapen, erfarenheten och produkterna som ökar värdet på ditt hus och höjer din livskvalitet. Nu har FönsterFint även en egen byggavdelning med egna snickare – en bra investering, att beställa och få allt gjort av samma företag, helt enkelt.