Några dagar innan öppning visade Andreas Persson, Jesper Andersson och Tony Jonsson butiken för Söderåsjournalen.

Flera fördelar med Din Verkstad – Klippans nya kvalitetsverkstad

På bästa läget, infarten till Klippan vid rondellen och mitt­emot Colorama, har Din Verkstad fräschat upp lokalerna med svart plåtfasad och fyllt lokalen med verkstad. Lättillgängligt och modernt är ledorden när Klippan har fått en ny modern serviceverkstad och reservdelsleverantör.

Det är verkstadsentreprenörerna Jesper Andersson och Tony Jonsson som växlat upp i Klippan och sett till att din bil kan bli servad, lagad och tvättad på samma ställe.
– Alla som kommer till oss, oavsett bilmärke, ska känna att de får 100% kundfokus och service. Vi är auktoriserad Saabverkstad men tar givetvis emot bilar oavsett bilmärke. Vi är även återförsäljare av BilXtras sortiment av reservdelar, förklarar Jesper.

Kvalitetsäkrat

Varumärket BilXtra innebär att Din Verkstad är leverantör och partner till andra verkstäder i södra Sverige. Det innebär att här finns ett brett sortiment av reservdelar och produkter till bil. Din Verkstad skyltar med ”Godkänd Bilverkstad” och ”Kontrollerad Bilverkstad” som visar att verkstaden är kvalitetsgranskad och lever upp till kraven om kollektivavtal, skatte- och miljöarbete. I verkstaden arbetas det med AutoLogic som är marknadsledande diagnossystem som gör mjukvaruuppdateringar och avancerade felsökningar.

Nybilsgaranti

När du servar din bil hos Din Verkstad behåller du din nybils­garanti oavsett märke. Tillverkarnas rekommendationer följs vilket innebär att alla garantier följer med. Den enda skillnaden är att ett besök hos Din Verkstad är väldigt prisvärt.
– Målet är alltid att vara bättre på alla plan, från service till pris, säger Andreas Persson som är kundmottagare hos Din Verkstad.

Din verkstad vill vara ditt självklara val för service och reparation. Genom samarbete med Wash Worlds biltvättkoncept som etablerat sig på tomten kan du även tvätta bilen här. Ett helhetskoncept för dig och din bil helt enkelt.