Så klär du dig snyggt

En nyhet hos Basthi i Klippan är att du nu hittar barnkläder från Noa Noa miniature i butiken.
En nyhet hos Basthi i Klippan är att du nu hittar barnkläder från Noa Noa miniature i butiken.

När det gäller kläder är det så att det som gör dig glad, ger dig självförtroende och framhäver din kvinnlighet kommer att passa på dig. 

Ta fram din personlighet med dina kläder! Dina kläder skapar ett intryck hos andra men minst lika mycket om att du ska känna dig trygg i dina kläder. Det vi har på oss påverkar nämligen vår egen självbild och hur vi agerar. När vi känner oss bekväma och säkra i våra kläder sänder vi också ut positiva signaler som att vi är kompetenta, förtroende­ingivande och värda att lyssna på. Två enkla men värdefulla tips från klädesbutikerna i Klippan är:
– Passform är A och O för att ett plagg ska sitta snyggt. Olika plagg är sydda för olika typer av kroppar och det är därför nödvändigt att du verkligen vet hur din kropp ser ut. Kom in så hjälper vi dig att hitta rätt kläder för din kropp, säger Carina Nilsson på Basthi.

Köp bara det som är snyggt – på dig

De plagg du köper ska du känna dig bekväm och snygg i och känna självförtroende i. Bygg en garderob långsiktigt och tänk kvalitet före kvantitet. Hellre färre kläder som du verkligen använder än mycket kläder som bara hänger kvar i garderoben.
– När du köper kläder är det viktigt att du vet vad du passar i. Låt inte dina känslor styra dina kläd-inköp, skilj på vad du tycker är snyggt och vad som faktiskt är snyggt på dig. Vi hjälper gärna dig att hitta rätt kläder som passar just dig, säger Helena Jakobsson på Gunns Mode.

Nyheter i butikerna

Gunns Mode har en skoavdelning med skor från Tamaris och Steve Madden. Basthi har valt att ta in charmiga och lek­fulla barnkläder från Noa Noa miniature samt damkläder från Noa Noa. Skor och barnkläder gör Klippans två klädes­butiker ännu mer unika i sitt sortiment.