Kökstrender 2021

Ett bra tips när du ska byta kök är att välja en köks­trend som håller i sig och som du kan tycka om länge. 

Att välja ett nytt kök är ett stort beslut. Det moderna köket behöver klara mer än bara mat­lagning och förvaring. Ett kök är idag en plats där vi samlas och digitala lösningar är 2021 en trend. Diskmaskin, spishäll, ugn och hushållsmaskiner ska vara både funktionella och passa in i ditt kök. En plats där vi kan umgås med nära och kära är något många önskar under 2021.

En stark trend under 2021 kommer att vara hantverk, nordisk stil med trästruktur och ljusa färger. Vitvarorna ska gärna ha samma färg som köket. Annars är det fortsatt inne med kök i trä, färger och öppen planlösning. Trenden med upplösta gränser mellan kök och vardagsrum kommer att hålla i sig.

Köket är hjärtat i många hem och en given plats för både matlagning och samvaro. Ett vackert kök som utstrålar kvalitet och hållbarhet hittar du hos Aleks kök i Tullssonhuset eller på Optimera. Om du vill ha ett riktigt snickarkök tar du hjälp av Er Byggare. Köksmöblerna och inredning hittar du hos Ahlins möbler. Vitvarorna till köket hittar du hos Pantzars och Söndraby El. Mer lokalt än så går det inte att få.