Hjälper dig att bygga din dröm

Er Byggare är byggföretaget i Klippan som hjälper dig med alla typer av byggprojekt. Endast fantasin sätter gränser för vad du kan få byggt.

Snickarna Jimmi Amilon och Martin Strand­berg är igång med att bygga en uteplats och vinterträdgård i Klippan.
– Uteplatsen är byggd av tryckt trall som är hållbart, snyggt och rötbeständigt, förklarar Martin.

Vinterträdgård
Innan det gick att bygga en uteplats och vinter­trädgård fick den gamla uteplatsen plockas bort. När den nya uteplatsen var klar började bygget av den arkitektritade vinterträdgården med stora fönsterpartier och isolerat glastak.
– Det var en dröm kunden hade att bygga en stor vinterträdgård som släpper in mycket ljus och med många vinklar. Efter kontakt med oss och tidigare nöjda kunder fick vi uppdraget att bygga ute­platsen och vinterträdgården, berättar Jimmi.

En vinterträdgård är ett isolerat uterum med inglasning som förlänger sommaren och ger huset ytterligare ett rum. Men det gäller att bygga rätt från början och vara noggrann genom hela bygget för att slutresultatet skall bli tätt och energieffektivt. Genom att anlita Er Byggare får man tillgång till professionell hjälp och erkänt duktiga snickare.

Många möjligheter
När du vill förverkliga dina byggdrömmar räcker det med en kontakt, Er Byggare.
– Egendesignad eller arkitektritad nybyggnad spelar ingen roll, vi har erfarenhet av många nybyggnationer. Kanske ni funderar på att göra en utbyggnad eller ombyggnad? Vi har fräscha idéer och rätt snickare för jobbet, avslutar Jimmi.