Säg det med en blomma

Blommor talar ett språk som alla förstår. För oavsett färg, sort och antal blir de allra flesta väldigt glada när de får blommor. Erika och Maria på Eufloria är erkända florister med känsla för färg och form.

– Vi hjälper dig både till fest eller när beslutet är tungt. Vackra blomster-arrangemang enligt era önskemål, både till fest och begravning. Har du frågor eller tycker det är svårt att välja är du välkommen att ringa oss så hjälper vi dig, säger Erika och Maria.

Blommor är ett underbart sätt att visa sin uppskattning, sin respekt och sina känslor vid alla möjliga tillfällen i livet, vare sig det handlar om glädje, sorg eller uppvaktning. Eufloria är anslutna till Euroflorist och du hittar blomsterbutiken på Vedbyvägen 16 mitt emot Time eller ring på 0435-71 18 04.