Handla direkt från soffan

Sedan två år tillbaka erbjuder ICA Kvantum i Klippan möjligheten att handla matvaror Online. Som kund kan du välja bland över 12500 artiklar från butikens sortiment och att du sedan hämtar upp dina färdigpackade kassar via en smidig ”Drive Thru” i anslutning till butiken.

Genom att handla direkt från soffan får du mer tid över till annat. Näthandel av livsmedel växer för varje år. De senaste mätningarna från E-barometern visar att under första kvartalet 2018 ökade livsmedelshandeln på nätet med 30 procent i landet. ICA Kvantum i Klippan älskar mat och vill vara långt fram i morgondagens livsmedelshandel.
– Sedan vi startade vår näthandel har försäljningen Online ökat stadigt över tid. Vi följer utvecklingen noga och känner att efterfrågan för att handla mat på nätet fortsätter att öka bland företag och privatpersoner i Klippan, säger Filip Cronberg.

Vi förenklar vardagen
Kunder som beställer mat via nätet får varorna ihop plockade för avhämtning i butiken. Som småbarnsförälder kan det vara svårt att få tiden att räcka till och åka och handla med trötta barn är inte alltid så kul. Eller ska du ha bjuda på mat och väntar gäster men har svårt att hinna med? Då är det skönt att få inköpslistan ihop plockad i kassar för avhämtning.
– Det här är en extra service för våra kunder och vi hjälper dem att lösa ett problem i vardagen, avslutar Filip Cronberg