Solängens Camping – nu med dubbelt så många platser

Solen värmer, växter och djur vaknar till liv. Och camping­älskarna ger sig ut med sina vagnar eller husbilar. På Solängens camping intill Ugglebadet finns numera dubbelt så många platser.

Niklas Johansson, campingvärd för Solängen, har sedan 2000 jobbat för att campingen ska ha en ständig utveckling. 2018 är inget undantag.
Årets säsong, öppen 1 april–30 september, erbjuder 21 elplatser och utöver det även möjlighet till övernattning utan el för både vagnar, husbilar och tältande gäster.
– Vi har ställplatser på underlag som är jämt och fint. Dessutom finns dusch och wc i en närliggande servicebyggnad, berättar Niklas som hoppas årets säsong ska bli lyckad. Förutsättningar finns.
– Området är egentligen idealiskt. Nära till centrum men ändå en bit utanför. Samtidigt är det granne med naturen. Uggleskogen med Uggledammen gränsar till campingen, och i stort sett vägg i vägg med oss ligger Ugglebadet med alla badmöjligheter som erbjuds där sommartid. I år blir det dessutom extra trevligt i och med de nya vattenrutschkanorna. Och efter sommaren är Ugglehallen med utegym klart, plus att utemiljö förbättras ytterligare vilket höjer hela områdets standard och intryck.

Så visst finns det många plusfaktorer för en lyckad sommar. Återstår bara att vädergudarna gör sitt med att hålla regnet och rusket borta och istället låta solen och värmen flöda.
Mer information om Solängens Camping finns på webb­platsen: www.solangenscamping.se