Har du kikat genom ett kameraöga?
Var med i Årets bild 2015!

Visst är väl också du en fotograf? Idag har många människor alltid en kamera med sig, den finns ju i mobilen! Och utvecklingen av digitalkameror har gjort att man relativt enkelt och billigt kan ta foton med bra kvalitet, hur många som helst… Att fotografera har blivit en allmän hobby.

Har du tagit något fint foto under året? En naturbild, ett barnporträtt, en fin miljöbild? Då skall du deltaga i Årets bild, Söderås Journalens och Klippanshopping.se:s fototävling!

Fyra kategorier

Tävlingen har fyra kategorier: Natur/Djur, Människor, Ögonblicket och Lokalt motiv. Du kan lämna in tre bilder per kategori. För att ett foto skall räknas till kategorin ”lokalt motiv” måste det vara taget inom Söderås Journalens utgivningsområde: Klippan, Perstorp, Ljungbyhed, Östra Ljungby, Kvidinge och Röstånga. Vinnarna utses av vår redaktion och Ljungbyhedsbördige fotografen Rickard Nilsson.

Prisvärde

Vinnarna i de fyra kategorierna får vardera ett presentkort värt 1.000 kronor. Det är en så kallad Klippancheck som det går att handla för i alla butiker i Klippan som tillhör Klippans Köpmannaförening.

Lämna ditt bidrag

Dina tävlingsbilder laddar du upp på www.klippanshopping.se under fliken ”Fototävling” och ”Skicka in bild”. I början av 2016 presenteras vinnarna i Söderås Journalen. På hemsidan kan du också läsa om vilka regler som gäller för tävlingen.