Repris på succé och Ekebojubel

Ekebo i Munka Ljungby fyller 50 år i år. Det var den 22 maj 1965 som numera bortgångne ”Ekeboaren” Bertil Johnsson för första gången tog emot sina gäster. 50-årsdagen kommer Ekebo att fira med en stor jubileumsgala fredagen den 22 maj med supé och underhållning av Sten & Stanley och Flamingokvintetten samt Ulf Elfving som konferencier.

Därefter samma kväll blir det dans non stop med ovanstående band. Dessutom blir det disco med Ulf Elfving och Demse som dj:s.

Ännu finns det platser kvar till galan men vänta inte med bokningen. Boka din plats på www.tickster.se. Priset är 595 kr. Vill du bara dansa till de här kända banden så börjar dansen 20.30 och priset är 250 kr. Boka gärna biljetten i förköp via Tickster.

Innan Ekebo firar sitt jubileum gör man en repris på fjolårets succé, nämligen ”Himmabanden” på Valborgsmässoafton. Precis som förra året så är huvudbandet Donnez, som i år kompletteras av Bob Stevens. Dagen före Ekebokvällen släpper Donnez sin nya skiva och givetvis får Ekebobesökarna lyssna och dansa till låtarna på skivan.