Två små pågar och en hund… då kan det bli hur tokigt som helst i studion!

Mormor Ewa Waldt i Perstorp önskar sig bilder på sina barnbarn i julklapp.

När hon såg att Söderås Journalen lottade ut en studiofotografering och utskrifter på Adapt Media tog hon chansen och skickade in. Ewa, bröderna Milton och Matheo, deras mamma Malin och hunden Texas var vinnarna som kom till fotostudion på Adapt Media för att bli fotograferade.

Milton är tre år och Matheo är ett år.
– Matheo har haft kolik så det har inte varit lätt att få till en bra bild där båda barnen varit nöjda. Jag blev jätteglad när jag hörde att mamma vunnit en studiofotografering på Adapt Media, säger pojkarnas mamma Malin.

Julklappen fixad

I fotostudion var det inte helt lätt att få pojkarna att vara med på bild. Matheo ville helst utforska världen och traskade iväg med bestämda ”1-åringssteg”. Milton var lite blyg och Golden retrievern Texas var inte heller överförtjust i att posera framför kameran. Som tur är fixade Camilla H Peurell, AD/fotograf på Adapt Media, det utan problem och fick roliga, fina bilder på pojkarna och deras hund.
– Sådär ja, nu är min julklapp klar, avslutar en glad och nöjd mormor Ewa.