All for you!

Ringer du till A4U hör du en klingande, vacker Uppsala-dialekt. Kenneth Tranmosse har aldrig ångrat flytten till Skåne. Kvidinge blev hemorten för Kenneth och sonen Mattias firma, A4U, som har haft fullt upp sen första dagen!

– Mattias var faktiskt i Skåne först. Efter att vi båda jobbat för andra företag ringde jag en dag och sa till honom att jag drar igång eget och han ville gärna vara med. Så nu är det jag och grabben.

A4U erbjuder helhetslösningar inom värme och kylteknik.
– Behöver du byta ditt värmesystem så sköter vi allt. Vi jobbar bara med licensierade företag så allt hamnar på papper och blir rätt gjort, säger Kenneth.

– Vi låter inte kunden vänta i veckor på elektriker, vvs-are och byggfirma utan gör allt jobbet själv, fyller sonen Mattias Tranmosse i.

Adjö oljepanna!

Lars Lindberg i Kvidinge har haft sin oljepanna i 25 år. Han bestämde sig för att sätta in ett nytt värmesystem och efter två intensiva dagar är A4U klara.
– Det är finare här nu än när dom kom, säger Lars och beundrar sitt nya värmesystem som surrar tyst i bakgrunden.

Just att det blir riktigt gjort och att all hantering blir rätt är viktigt för A4U.
– Jag vill veta att företagen jag jobbar med gör som de ska och att det blir det bästa för kunden och miljön. Och det är givetvis lika viktigt oavsett om det är ett företag eller en privatperson som är kund.

A4U jobbar bara med noga utvalda varumärken. Exempelvis Mitsubishi Electric som de också är återförsäljare för.
– De har hög kvalité och lättillgängliga reservdelar, vilket är viktigt för oss och smidigt för kunden.

Hela familjen Skåningar

Kenneth och hustrun hamnade i Kvidinge 2007 och har nu hela familjen i Skåne. Dottern bor i Påarp och sonen Mattias i Asmundtorp.

Kenneth ser ljust på framtiden för A4U.
– Vi letar lokaler och siktar på att bli större.