Livaktig Lionsklubb i Klippan

Lions Club i Klippan växer och efter nya medlemmar tagits in är medlemstalet uppe i 27 medlemmar, förmodligen rekord i klubbens snart 70-åriga historia. Samtidigt har grannklubbarna i Åstorp, Perstorp, Munka Ljungby och Örkelljunga lagts ned på grund av medlemsbrist. Klippan sticker återigen ut med människor som är beredda att arbeta ideellt i en värld där hjälpbehovet är enormt.

Fortsätter hjälpa

Söderåsjournalens Sandra tävlar i para-karate för Lunds Karate­klubb och tränar här i Klippan på Sågen. Hon har fått 2 000 kronor i bidrag till en tävlingsresa. Lions Club Klippan har även avsatt 3 000 kronor i stipendier till Klippans Gymnasieskolans elever som visar ”gott kamratskap och jobbar mot mobbing”. 10 000 kronor avsätts även till att göra skolavslutningen extra glädjefull för eleverna som går ut ur nionde klass i Klippan.