Ta hjälp av en badrumsexpert

Drömmer du om ett nytt badrum? Hos Colorama kan du rita upp badrummet i 3D för att få en tydlig helhetsbild inför renoveringen. Tillsammans med en av Coloramas designer får du hjälp med allt från knoppar till kakel.

Nytt och fräscht badrum

Att renovera badrum är speciellt eftersom ytskikten och inredningen du väljer ska fungera och kännas snygga under lång tid framöver. Ofta är det också förknippat med en stor investering. Därför är det så viktigt att gå noggrant till väga och göra rätt från början.

Coloramas badrumsexperter gör det lätt att komma igång. De kan rita upp ditt nya badrum i 3D för att du ska få en så verklighetstrogen bild som möjligt av badrummets funktioner samt samspelet mellan färgval och inredning.

Ta första steget till ditt nya badrum genom att boka tid för ett rådgivningsmöte med en av Coloramas badrums­experter.