Stark utflykt med ResTeamet

ResTeamet är din lokala bussresearrangör som även är en traditionell resebyrå, med kontor på Klippans Järnvägsstation.

Busschaufför Magnus Fasth körde ett glatt gäng resenärer till Gekås i Ullared. Det var främst en utflykt och fördelaktig shopping i andra hand.
– Det är så himla trevligt att komma iväg och ha trevligt tillsammans med vänner. Alla busschaufförer hos ResTeamet är alltid så trevliga och hjälpsamma. Resan till Ullared innebär att vi handlar efter vi varit uppe i restaurangen och ätit gott till en billig peng, berättar en av resenärerna.

Väl i Ullared fanns det tid till både fynd och äta sig en bit mat. Den sociala biten av att få komma iväg över dagen var det viktigaste hos alla resenärerna som hämtades upp i Klippan, Åstorp, Helsingborg och Ängelholm.
– Man slipper att köra själv och det är alltid en trevlig stämning på bussen. Det finns många fördelar med att åka på utflykt med ResTeamet. Vi åker alltid med dem, både till Ullared och när vi ska på semester till sommaren. Du kan inte få det bättre, avslutar en av resenärerna för dagen.