Populärt med Dive-in Bio på badhuset

Höstlovet och lovbadsveckan i Klippans kommun avslutades med att det visades film i en mysig badmiljö.

Två vattenbaserade filmer
Uppblåsbara badleksaker i bassängen trängdes med filmsugna barn, ungdomar och vuxna när det först visades barnfilm på eftermiddagen, ”Atlantis – en försvunnen värld” och ”Pirates of the Caribbean – Salazar’s Revenge” senare under kvällen.

Nöjda föräldrar och barn
Elin och Jonas Luckmann var två föräldrar som var på plats och badade med sina barn.
– Det är ett jättetrevligt koncept som Klippans kommun arrangerar. Vårt minsta barn ville gärna se den första filmen och våra äldsta barn ville se den sena filmen så det blir en lång dag på badhuset. Det finns både mat och snacks att köpa så allt har varit perfekt, berättar Elin och Jonas.

Tacos
Under filmen serverades det, till barnens stora glädje, gratis tacos till alla besökarna. Mätta barn, bra film och bad i massor, en lyckad kombination.